Equatoriaal-Guinea

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Equatoriaal-Guinea

Onroerend goed te koop in Equatoriaal-Guinea

 

De Republiek Equatoriaal-Guinea is een staat van Centraal-Afrika. Het is de tweede van de kleinste staten qua oppervlakte. Het grenst aan Kameroen in het noorden, Gabon in het oosten en het zuiden en de Golf van Guinee in het westen.

Malabo is de hoofdstad en ligt aan de noordkust van het eiland Bioko

Dit zou een goed moment kunnen zijn om te zoeken naar onroerend goed te koop in Equatoriaal Guinea, maar we moeten niet vergeten dat het een economie heeft die sterk verbonden is met de koolwaterstof- en olie-industrie.

De beste steden om te investeren in onroerend goed te koop in Equatoriaal-Guinea zijn Malabo en Bata, die echter een verstoorde ontwikkeling van wooneenheden hebben door de plotselinge groei van de bevolking in de afgelopen jaren. Een ander probleem is de infrastructuur, de communicatieroutes, maar ook de afvoer van afval en afvalwater.

 

De regering heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de bouw van veel woningen om tegemoet te komen aan de behoeften van de bevolking, maar heeft op dit moment de fondsen geblokkeerd. Er zijn dus veel projecten ontwikkeld door buitenlandse investeerders en dit heeft geleid tot het creëren van onroerend goed te koop in Equatoriaal. Guinee luxe en vooral voor toeristen.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB